Weer nieuwe speeltuinenfietstochten in de zomervakantie 2020!

Ga je dit jaar niet op vakantie, of ben je tijdens de zomervakantie op woensdag vrij? Ga dan met je kind in je eigen stad op ontdekkingstocht en geniet samen met andere kinderen en ouders van de leuke speelgelegenheden die Groningen rijk is.

Xplore Grunn organiseert in samenwerking met WIJ Oak Selwerd deze zomer vier achtereenvolgende woensdagochtenden een verrassende speeltuinenfietstocht. Noteer alvast in je agenda woensdag 22 juli, 29 juli, 5 aug en 12 aug van 9.30-11.30uur. We vertrekken vanaf de speeltuin bij de Vensterschool in Selwerd. Dit is aan de achterkant van zwembad de Parrel.

Voorgaande jaren hebben we al verschillende wijken van Groningen aangedaan. Zo hebben we Vinkhuizen, Paddepoel, Reitdiep, Selwerd, Schildersbuurt, Oranjebuurt, Tuinwijk, De Hoogte, Korrewegwijk, De Indische Buurt, de Hunze, Oosterpark, Stadspark, Piccardhof, Corpus den Hoorn bezocht. Waar gaan we deze keer heen? Het is nog een verrassing en ook afhankelijk van het weer en de deelnemers.

We maken er een Onvergetelijke Zomer van. Geef je je minimaal 1 dag van tevoren op via het aanmeldformulier. Super leuk als je meegaat!

Wanneer?
4x woensdagochtend in de zomervakantie van 9.30-11.30u
woe 22 juli, woe 29 juli, woe 5 aug, woe 12 aug

Voor wie?
Kinderen (2-9 jaar) onder toezicht van een ouder met fiets.

Vertrekpunt
Speeltuin Vensterschool Selwerd (Wilgenpad, Groningen) .

Bijdrage
1,00 per gezin per keer.

Opgave vooraf
Enthousiast? Vul dan het aanmeldformulier in.

* Alleen mogelijk als de volwassenen zich houden aan de Corona-maatregelen!