Speeltuinenwandeltocht zat 22 sept

Paddepoel bestaat 50 jaar! Dat gaan we vieren met jong en oud. Voor de kleintjes is er een speeltuinenwandeltocht door de wijk. Wist je dat er wel meer dan 30 speel- en sportplekken in Paddepoel zijn? Vaak liggen ze verscholen in de hofjes tussen de huizen en zie je ze niet vanaf de straat. Wil je weten waar ze zitten? Kijk op de site van de Gemeente Groningen https://gemeente.groningen.nl/openbare-speel-en-sportplekken en ga zaterdag 22 september gezellig mee op speeltuinenjacht.

Ontdek je eigen wijk en leer nieuwe buurtbewoners kennen, terwijl je kind zich uitleeft in de speeltuin. We vertrekken om 9.30 uur van Buurt- en Speeltuinvereniging Paddepoel (Watermanstraat) en stoppen ondertussen bij verschillende speeltuinen. Rond 11.30 uur eindigen we. Dan hebben we zo’n 500 meter afgelegd. Geef je van tevoren op via de website www.xploregrunn.nl/aanmelden of door een mailtje te sturen aan carina@xploregrunn.nl (vóór vrijdag 21 september). Je telefoonnummer is handig, dan kan ik via whatsapp een lastminute berichtje sturen in het geval van slecht weer.

  • Voor ouders met kinderen in de leeftijd 2-7 jaar
  • Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun kind.
  • Bij slecht weer gaat deze activiteit niet door.