Maandagochtend 4 juni weer op speeltuinenfietstocht

Maandagochtend 4 juni gaan we weer op pad van 9.30-11.30 uur. Ga je samen met je kind (2-4 jaar) mee op speeltuinenjacht? Leuk voor de kinderen en gezellig voor de ouders.

We vertrekken zoals gewoonlijk vanaf de Vensterschool in Selwerd. We verzamelen in de speeltuin die je kunt bereiken via het fietspad ‘Wilgenpad’, (aan de achterkant van zwembad de Parrel en tegenover het gebouwtje van de voetbalvereniging). Onderweg hebben we een fruitpicknick. Leuk als je er bij bent!

Voor wie?
Kinderen (2-4 jaar) onder toezicht van een ouder met fiets
Vertrekpunt
Speeltuin Vensterschool Selwerd (Wilgenpad, Groningen) .
Bijdrage
2,50 per gezin per keer, incl. fruitpicknick
Opgave
Stuur een mail naar xploregrunn@gmail.com.

Meer data

  • 16-17 juni (NIEUW in het weekend)
    Xplore Grunn gaat testen hoeveel belangstelling er in het weekend is voor een speeltuinenfietstocht. Veel ouders geven aan dat ze doordeweeks geen tijd hebben omdat ze moeten werken. Daarom zijn zaterdagochtend 16 juni en zondagochtend 17 juni (vaderdag) toegevoegd aan het lijstje. We vertrekken dan van een andere locatie. Het is van 9.30-11.30 uur. Nadere details worden nog bekend gemaakt. Stuur een mail naar xploregrunn@gmail.com als je interesse hebt en op de hoogte gehouden wilt worden.
  • 2 juli
    Op maandagochtend 2 juli gaan we ook weer op pad. Het is dan margedag bij de Petteflet. Daarom zijn ook kinderen van 4-7 jaar van harte welkom.