Nieuwe speeltuinenfietstochten in de zomervakantie ’19

Heb je zin om weer eens mee te gaan op speeltuinenfietstocht? Dat kan! In de zomervakantie gaat Xplore Grunn weer 4 ochtenden in de bakfiets op pad samen met andere ouders en hun kind(eren) om leuke speeltuinen en nieuwe plekken aan te doen!

We vertrekken om 9.30u vanaf de speeltuin voor de deur bij WIJ Selwerd. Deze kun je bereiken via het fietspad ‘Wilgenpad’ (aan de achterkant van zwembad de Parrel en tegenover het gebouwtje van de voetbalvereniging). Vanaf daar fietsen we naar twee andere speeltuinen in de buurt. We fietsen doorgaans zo’n 5 kilometer en onderweg hebben we een fruitpicknick.

Geen kinderzitje?
Ik heb nog een extra plek in mijn bakfiets en heb een fietskarretje, terwijl je zelf dicht in de buurt fietst. Daardoor kan ik 3 extra kindjes onderweg meenemen. Je moet dan natuurlijk wel zelf bij WIJ Selwerd kunnen komen. Geef het even van tevoren aan, zodat ik er rekening mee kan houden.

Wanneer?
maandagochtend van 9.30-11.30
ma 29 juli, ma 5 aug, ma 12 aug, ma 19 aug
Voor wie?
Kinderen (2-8 jaar) onder toezicht van een ouder met fiets
Vertrekpunt
Speeltuin Vensterschool Selwerd (Wilgenpad, Groningen) .
Bijdrage
2,50 per gezin per keer, incl. fruitpicknick
Opgave
Stuur een mail vooraf naar xploregrunn@gmail.com of vul het aanmeldformulier in.