Speeltuintocht 24okt wordt binnenactiviteit

** In verband met het slechte weersvooruitzicht van morgen is dit evenement omgedoopt in een binnenactiviteit. We gaan knutselen met ons kind/onze kinderen in de huiskamer van WIJ Oak Groningen (Eikenlaan 288/6 – in de Vensterschool Selwerd bij consultatiebureau). Er zijn geen kosten aan verbonden. Wees welkom! ***

——————————————————–

In de herfstvakantie gaan we op woensdagochtend 24 oktober van 9.30-11.30uur weer op pad met onze kinderen om lekker te spelen en buiten te zijn en misschien wel nieuwe speeltuinen te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Ga jij ook mee?

Opgeven
Stuur een mailtje naar carina@xploregrunn.nl of naomi.groenman@wij.groningen.nl om je op te geven en op de hoogte te blijven of vul het aanmeldformulier in! We zien je berichtje graag tegemoet!! –