Speeltuinenfietstocht 16 maart 2018

Ondanks de kou en voorspelling van motregen/sneeuw/regen op buienradar (maar droog op andere apps) zijn we toch op pad gegaan. Gelukkig is het de hele tijd droog gebleven, maar het was wel erg fris. Daarom waren de kids goed ingepakt!

Eerst langs de speeltuin van de Tuinbouwstraat. Daarna naar de grote speeltuin van de Oranjebuurt, die verscholen ligt tussen de huizen bij Buurtcentrum Oranje en SKSG Oranje aan de Prinsesseweg. Als je niet weet dat hij er zit, dan fiets je er voorbij.

Na een picknick zijn we doorgefietst naar het Taco Mesdagplein. Daar zit nog een kleine speeltuin verstopt met onder andere brandweerwagen, zandbak, glijbaan. Toen kregen de kids het wel koud en de ouders ook, maar ondertussen was het ook tijd om weer terug naar onze warme huizen te gaan!